Blog Zebra-iD

Via deze blog houden we u op de hoogte van de nieuwtjes van Zebra-iD.
Show Me Holland

Vandaag heeft Show Me Holland zich als bedrijf aangemeld en zij starten binnenkort met de 'Show Me Holland Pas'. Wordt nu alvast lid van Show Me Holland en ontvangt als eerste nieuwe acties, voordeel en gratis tickets voor attracties en evenementen. Op ShowMeHolland.com worden de mooiste locaties van Nederland op vernieuwende manieren in beeld gebracht. volg deze link om nu lid te worden of scan de QR-Code

Huygenpas & Zebra-iD

De gemeente Heerhugowaard heeft in navolging van de AlkmaarPas en de MeedoenPas ook gekozen voor een white-label oplossing van Zebra-iD. Hun pas heet de Huygenpas en is ook een pas voor de minima, waarbij tegoeden ingeleverd kunnen worden bij diverse bedrijven.

De website en de Apps zijn vanaf heden beschikbaar.

MeedoenPas & Zebra-iD

De MeedoenPas van de Gemeente Langedijk heeft ook gekozen voor het platform van Zebra-iD. De MeedoenPas is een pas voor de minima en zij krijgen hierop een budget die gebruikt kan worden bij de aangesloten bedrijven.

De MeedoenPas App is vanaf nu te downloaden.

AlkmaarPas & Zebra-iD

AlkmaarPas en Zebra-iD zijn een samenwerking aangegaan. De lidmaatschappen en vouchers voor het seizoen 2016 zullen beschikbaar zijn via het systeem van Zebra-iD. We hebben hiervoor een App gebouwd in de kleurstelling van AlkmaarPas en daarnaast zorgen wij ervoor dat alleen bedrijven die in het systeem gelinieerd zijn aan AlkmaarPas ook in deze App worden getoond. Natuurlijk is het ook mogelijk om de Zebra-iD App te blijven gebruiken.

De AlkmaarPas is vanaf nu te verkrijgen en u kunt daarna de AlkmaarPas App downloaden.

Restaurant Natuurlijk - Egmond aan Zee

Restaurant Natuurlijk heeft zich ook aangemeld bij Zebra-iD. Wij zijn hier natuurlijk heel blij mee!

Summertime - Egmond aan Zee

Summertime uit Egmond aan Zee is onze nieuwste gebruiker. Zij zullen Zebra-iD gezamenlijk gaan inzetten met andere bedrijven.

Vernieuwde website

Zebra-iD bestaat nog maar net en we hebben inmiddels al onze website onderhanden genomen. Naast dat de website 'responsive' is (hij past zich aan, aan het apparaat waarmee je de website bekijkt), hebben we ook statistieken en grafieken toegevoegd, zodat je heel snel en gemakkelijk een overzicht hebt van jouw gespaarde punten en winkeliers. Ook hebben we een mailbox systeem gebouwd, waarmee klanten hun winkeliers een bericht/vraag kunnen sturen en winkeliers hun klanten kunnen bereiken. Zebra-iD is voor consumenten gratis en voor winkeliers hebben we aantrekkelijke tarieven. Om onze vernieuwde website te vieren, bieden wij retailers de mogelijkheid om Zebra-iD 3 maanden gratis uit te proberen.

Tuincentrum Hoekse Gang

Inmiddels mogen wij ook Tuincentrum Hoekse Gang verwelkomen als gebruiker van Zebra-iD. Hartelijk dank daarvoor!

Hink Design

Hink Design is de tweede winkelier, welke gebruik maakt van Zebra-iD. Zij hebben binnen 10 minuten een actie opgezet en konden daarna direct beginnen.

Running Center Heerhugowaard gebruikt ook Zebra-iD

Running Center Heerhugowaard is de eerste winkelier die Zebra-iD volledig gebruikt. U kunt middels uw Zebra-iD code gaan sparen voor leuke kortingen! Na een eerste pilotfase heeft Running Center Heerhugowaard, Zebra-iD volledig omarmd. Inmiddels hebben zij meerdere klanten mogen registreren. Welke winkelier wordt de volgende!

FOUT!
MELDING!